torsdag 26 juli 2012

God morgon bloggen!!

NU är det nog dags att bloggen vaknar till liv igen efter en lång sommarpaus. Orsakerna till pausen är flera, bland annat att jag knappt bott hemma alls under sommaren. Lägenhetens inomhustermometer visar sällan svalare än +30 grader eftersom solen konstant lyser in. Istället har jag huserat hemma hos mina föräldrar där både jag och Luna trivs ute på gården. Datorn har också fått en sommarpaus, har knappt haft på den alls i sommar. Tyvärr har jag knappt läst en inredningsblogg heller. Men får ta och läsa igenom alla era inlägg nån regnig dag :) 

Igår var jag och min syster med familj till ikea. Blev mindre shoppat än i vanliga fall då jag åker dit. Köpte bara lite småsaker. Nya burkar och ramar samt en fin stor bricka. 


En ny fårskinnsfäll kom jag också hem med, dom kan man aldrig få nog av :) 


 Till Lunas stora förtjusning plockade jag också hem några små ikeadjur, hennes passion i livet kan man säga :) Ger man henne några minuter så har hon rivit ut allt ludd ur djuret och spridit ut det i lägenheten :) Roligt tycker hon (som slipper damsuga ;) 


En ny klänning har jag också fyndat. Endast 10€ på HM. Den kommer jag inviga på lördagens grillfest tillsammans med mina föredetta arbetskompisar :) 


För övrigt har sommaren löpt på bra :) Många sköna stunder ute tillsammans med vännerna på picknick eller  på nån solig uteservering. 


Jag har även fått massor av kvalitetstid med Felicia, min underbara guddotter. Henne kan man bara inte få nog av :) 


Nu fortsätter kvällen i semestertakter i sällskap av hunden och en bra bok. 
Tjilivippen! 

1 kommentar:

  1. Vilken fantastisk sommar du haft hittills!:)

    Bloggen får allt vänta:)

    ha det fint!

    Kram Sofi

    SvaraRadera