onsdag 20 oktober 2010

Dagens pyssel!

För länge sedan fick jag två stolar av en kompis som var påväg i roskisen.. Först nu har jag tagit tag i saken och "renoverat" en av stolarna. Tyvärr har jag ingen förebild av stolen men dock av dynan (se nedan) stolen var från början mörk blå.

Efter lite färg såg den genast bättre ut :)

Och efter att stolsdynan blivit överklädd ser stolen fin och fräsch ut! Den skall få ta plats vid datorn så matstolen får flytta in i köket igen. Tack Sandra! :)


I helgen fick jag ett oväntat samtal av min systers fästmans mamma. Hon hade en del gamla möbler som hon ville bli av med. Gladeligen åkte jag dit efter detta skåp. Det gäller att se möjligheter i omöjligheter :)

Bra och rymlig förvarin har skåpet minsann!

Efter lite färg och nybundna kranser blev skåpet finfint!


Vet ennu ej var skåpet skall stå men det får vara morgondagens projekt!

Jag tog mig också ann en vanlig vit byrå, som dock saknade knoppar.

Efter en stund på stan hittade jag dom perfekta knopparna på indiska! De är tunga, svarta gjutjärnsknoppar i samma stil som krokarna på hyllan (som också är från indiska). Som pricken på i var de billiga också! endast 2,90€ för två stycken! jippii!

Såhär fin blev byrån! prydnaderna är ditlagda på måfå och kommer absolut inte ligga på de viset! Det får fixas till i morgon det också! :)

Ett litet tyghjärta har jag också hunnit med idag :)


Så vill jag visa min fina väckarklocka som jag jagat som en tok! I alla butiker har jag lätat och lätat! I måndags hittade jag den äntligen på minimani.. Enda minuset är dom självlysande visarna som jag inte alls ser som charmigt! Men man kan ju inte få allt heller :)


Till sist vill jag visa min söta lilla prinsessa som så stolt poserar framför kameran efter att ha duschat sig ren och fin i morse!

Hon är ju bara för underbar!! <3

1 kommentar:

  1. Oj, vilken härlig blogg du har! Full med fantastiska tips och idéer... Bidde följare på en gång ;0).

    Kram/ Anna

    SvaraRadera