lördag 15 januari 2011

Livstecken!

Här kommer ett livstecken från bloggens sida! Den har varit mer död än levande den senaste månaden, beklagar! Eftersom bloggerskan har haft fullt upp tog jag beslutet att låta bloggen vila tills jag är tillbaka på allvar :)

Här kommer en massa bilder från min maximala fynddag som jag hade i torsdags. Vita korgar verkade vara dagens tema ;)

Alla dessa korgar hittade jag på olika ställen för en billig slant styck.

Denna hylla/byrå hittade jag också i en fyndhörna. Orginalpriset var 114 € men eftersom den ena dörren var skadad kostade den endast 20€.
Efter många försök att limma tillbaka ramen beslöt jag mig att skruva bort dörren helt. Byrån passade perfekt i vår farstu som äntligen börjar se vettig ut!

Riktigt fint blev det tycker jag :)
På hyllan står också ett av mina favoritfynd! Denna höga vita lykta blev min för 6 eller 7 € :)

Stjärnan på bilden över har jag gått och suktat efter länge! Men har endå inte köpt den. Tur de eftersom jag fick den för -50% på INN :)


Den stora vita korg "kistan" hade några kvistar som stack ut på sidan. Lättfixat! Min för 14,90€. Perfekt förvaring i hallen.


Både korgen över och under köpte jag på blossoms rea (hela butikens innehåll för -40%). Tyvärr hade jag inte märkt denna rea tidigare! I den övre korgen finns yllesockor i olika storlekar för lägenhetens invånare och gäster.

Den andra korgen blev perfekt som bok och tidningsförvarare :)

Den sista korgen fick bli en knäckebrödskorg :)

2 kommentarer:

 1. jätte fint blev de!! :) allt bäras va värt besväret!! ;)
  - Jessicus

  SvaraRadera
 2. Ja, precis den brunbeiga färgen i farstun menade jag, men då ska jag åka dit och kolla, tänkte ha något liknande i vårt nya kök.
  Du har ett väldigt fint hem!
  Tack för hjälpen =)

  SvaraRadera