måndag 14 februari 2011

Pasteller!

Just nu är längtan efter våren stor! Solen har lyst i flera dagar men eftersom det har varit så kallt har jag knappt vågat mig ut. -27 grader visade termometern i morse! BRRR!!!! Lite väl kallt för min smak.. Istället har jag vår här inne!


Underbar rosa tulpaner finns lite här och där!

Att dekorera med pastellfärgade godis är också mysigt!


Gästerna blir glada då de hittar godis lite här och där :)

För att det skall funka att ständigt ha fram godis krävs ju förstås att man inte slukar alla själv :)

3 kommentarer:

 1. Har suttit och bläddrat igenom hela din blogg nu, och Herregud va fint ni har det! Svartsjuka klär ingen men nog är jag lite grön av avund!

  Jag är en stockholmska som bor med min finska sambo i Åbo. Skulle oxå vilja köpa en massa fint, vackert och gamaldax hem, men vad gör man när man har en sambo som vill att allt ska vara stelt och med hårda konturer? När jag själv vill att allt ska vara som utklippt ur 1800-1950 tal, Lite halv rostigt som ifrån en bongård..

  Kram Ifrån kalla Åbo, -21 har vi här!

  //Isabelle

  SvaraRadera
 2. Hej Isabelle!

  Tänk så glad man kan bli av en kommentar! Tusen tack för dina fina ord. Dom lever jag på länge :) Roligt med en till som bor i Finland också :)

  Till en början vägrade min sambo också att ta in gamla och slitna föremål i lägenheten, för att inte prata om möbler! Men sakat men säkert har han lärt sig att gilla stilen :) Nu kan han till och med tycka att en del saker är riktigt fina :) Det gäller att jobba lite med karlarna ;)

  Uppe i vasa har vi -27 grader för tillfället! Huvva då! Alldeles för kallt för min smak!

  Kramar från Josefine

  SvaraRadera
 3. Det är alltid bra att säga fina saker!
  Haha Ja jag får ta och kämpa vidare med min helfinska karl, dom är lite svår övertalade ;) kramar

  SvaraRadera