måndag 20 augusti 2012

20.08.2012

Jag gillar verkligen min lägenhet. Tycker om alla mina miljoner prydnadssaker och alla lyktor på golvet. Förutom den dagen det är dags för storstädning. Idag var en sån dag. Jag har skjutit upp städningen så gott som hela sommaren och endast damsugit lite då det varit akut. Jag steg upp tidigt och tog tag i saken från morgonen. Ack och ve för alla mina småprylar som skall torkas av eller diskas. Tänkte nästan kasta ut alla glasskålar ur fönstret vid en punkt. Hehe. 


Men nu är det äntligen gjort. Alla köksskåp är skrubbade och badrumsskåpen är rensade. Härligt då det doftar nytvättat i hela lägenheten :) 


Lite småställen har jag tydligen missat som på bilden med hundmaten ;) 


Tavellisten har jag ennu inte fått ordning på trots Annas goda råd i förra inlägget. På bilden ovan ser ni i alla fall hur den ser ut idag.  

Mera än så hinner jag inte skriva idag. Nu bär det av på nattskift till jobbet. Hejdå bloggen :) 

3 kommentarer:

 1. Så härligt med en nystädad lägenhet! Det blir ju lätt så att man skjuter upp storstädningen ibland när det kommer "viktigare" saker emellan:)
  Här behöver det också städas vill jag lova men tänkte vänta tills slutet på veckan så det är fint till helgen:)

  Ha det gott!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Ja du ser verkligen ut att ha en mysig lägenhet! Hi, hi, tycker allt att du fått fint på din tavellist:) men jag vet vad du menar, ibland känns det bara som man inte får till det, men så plötsligt händer det;)
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Fin hundmatlåda. Vart har du hittat den? Har länge själv sökt efter en liknande :)

  SvaraRadera