torsdag 10 november 2011

Halloween 2011

Det har varit tyst ett tag här på bloggen. Höstvädret har gjort att jag helst har velat ligga under täcket på soffan och tittat på någon bra serie eller film. Grått, dimmigt och kladdiga löv är verkligen inte min grej! Knappt så man vill visa sig där ute i rusket! MEN en hel del fest har det endå blivit! :) På Halloween ordnades en toppenrolig fest hemma hos mig. Med mat, dekorationer och utklädda gäster! :)

Dessa vanliga chokladtäckta mariekex dekorerade jag med vanlig glasyr av florsocker, vatten och lite citron. Lite karamellfärg här och där blev det också.

En vän hade med sig dessa fina "ögonbollar", som är kokosbollar täckta i vit marsipan och dekorerade med godis och glasyr. Jättegoda var dom :)

Jag passade också på att baka lite cupcakes. Dessa är vanliga choklad och färskost cupkakes täckt av en orange frosting.

Stämningsgivande lyktor fixade jag med hjälp av silkespapper, barnmatsburkar och tusch.

Kvällens outfit tog ett tag att sy. Jag hade inget mönster till klänningen men tycker den blev helt okej endå :) använde mig av lite elastiskt vitt tyg. Prickarna på klänningen strök jag fast med dubbelsidigt limtyg, de höll bra under kvällen men håller knappast en tvätt! Kragen är sydd i svart tyll. Strumporna och baskern är köpta.

Vi var närmare 25 personer i min lilla lägenhet. Trångt var det! Men väldigt roligt hade vi :)

Jätteroligt att alla gäster hade satsat och klätt ut sig! Massor med lustig mat och dekorationer hade de med sig också! :)Lite skar det i mitt inredningshjärta att se min lägenhet på detta vis men några timmar senare var den återställd :) Nästan i alla fall. Golvet förblev kladdigt i en och en halv vecka! I kväll har jag tvättat golvet för sjätte gången på en och en halv vecka :D Denna gång med ättika och vatten. Hoppas att kladdet gav med sig denna gång :)
Tack alla gäster för en toppenfest och hoppas att vi ses igen nästa år ;) ( dock kan golvkladdet hålla sig långt borta från mig i fortsättningen ;) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar