tisdag 13 mars 2012

Tvålpump

I helgen fick diskmedelsflaskan i köket en efterlängtad kompis :) Hittade en tvålpump i liknade stil på Clas Ohlson. Lite olika färg, form och språk är de på men det får duga :)


Idag hände någonting väldigt ovanligt. Jag (den mest morgontrötta person jag känner) vaknade kl 7.45 utan väckarklocka! Det betyder att jag har fem timmar ledigt innan jag börjar jobba. Wihoo! Blir nog en morgonpromenad med hunden på dethär. Dessutom lyser solen och himlen är klarblå. Vilken härlig start på denna tisdagsmorgon :)

3 kommentarer:

 1. Vilken fin tvålpump.
  Jag har tittat lite bakåt och du har verkligen en jättefin blogg!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken ljuvlig blogg du har! Helt i min smak:)
  Här ska jag stanna en stund och bli följare:)
  Ha en mysig kväll!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 3. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera