fredag 14 oktober 2011

14.10.2011

Dagen började med en skön långpromenad med Luna i det finfina höstvädret. Temperaturmätaren visade lite under 10 grader och solen sken. Perfekt dag för lite foto och kvalitetstid med hunden tänkte jag då.

Jag satte kameran på ryggen, klädde på mig och gick ut. Vädret var verkligen lika skönt som det såg ut :) Tänkte göra hunden glad och gå till hundparken som ligger en bit ifrån oss. Där va vi ensamma en bra stund innan det kom några lekkamrater åt Luna. Men sen kom dom alla på en gång. Kul tyckte både jag och Luna :) Enda tills jag kollade på klockan och bestämde att det var dags för oss att gå hem. Den idéen gillade dock inte min fyrbenta lilla vän. Hon totalvägrade att lyssna på mig. Hon hade fullt upp att leka med dom andra fem hundarna i parken. Jag lät henne leka vidare en stund. Trodde hon skulle bli trött och vilja gå hem, ack så fel jag hade! Jag ropade, lockade, lockade, ropade, lekte, sa hejdåå ja alla knep jag kunde komma på. Men Luna skulle bannemig bara leka med dom andra hundarna. Tillslut var alla hunägare och hundar i parken engagerade i "mission få ut Luna". Behöver jag nämna att detta var det mest pinsamma som har hänt mig som hundägare? Efter mycket om och men blev Luna rädd att jag verkligen skulle lämna henne kvar och hon följde med mig.

De andra hunägarna fick sig minsann flera goda skratt idag. Och jag framstod som den löjligaste matten på denna jord med en totaldöv och odisiplinerad hund. Jag lovar att "Funniest home videos" skulle ha gillat att filma dethär! HOH!
Tre timmar senare var vi båda helt slut och fulla av frisk luft. Väl hemma igen sattes en mycket smutsig hund i duschen och jag fixade till en toppengod middag åt mig. Panerad rödspättafilé med potatis- och morotsmos och gräddfilssås. Mums!Tänk att denna söta lilla varelse kan ställa till med så mycket bus. Fast egentligen är det nog matte som fick det bekräftat att Luna är alldeles för slappt uppfostrad. Mera träning behövs för att hon ska bli lite lydigare. Det är ju trots allt bara mitt ansvar.
Älskade hårig vän!


1 kommentar:

  1. Så mysig bilder och vilken fin header du har. Den där vovven vill man ju pussa på.:-) Kram Stina

    SvaraRadera