måndag 10 oktober 2011

Hemklickat!

Årets julshopping har börjat! Idag har jag klickat hem lite smått och gott från Jotex. Billigt och bra :) Lite nya julgardiner och kökshanddukar fick det bli :)

Dessa fina knytgardiner kostade mig endast 9,99€. Hoppas att de är lika fina i verkligheten som på bilden :)

Dom övre gardinerna tänkte jag ha i vardagsrummet och dom på bilden nedan i sovrummet. Är dock osäker på om sovrumsgardinerna är snygga eller inte i verkligheten eftersom de tyvärr hade fått dåliga recensioner. Men för 5,90€ är de nog värda ett försök :) Är de inte bra som gardiner får de bli kuddfodral eller något annat roligt :)

Lite nya billiga kökshanddukar blev också beställt! Det är roligare att piffa upp ett nytt och fräscht kök än ett gammat och slitet :)

Jag slår vad om att de kommande veckorna kommer att flyga fram och att julen är här snabbare än vi kan tro :) därför är det bäst att börja i tid så man får njuta av den mysiga julstämningen så länge som möjligt :)

1 kommentar:

  1. Så sant så sant att det är bra att vara ute i god tid, tiden bara rusar fram... Vilka fina grejor du klickat hem. Gillade framför allt kökshandukarna på sista bilden.

    Ha en fin tisdag

    Kram Linda

    SvaraRadera