tisdag 25 september 2012

Tomma glasflaskor

Gick som vanligt och plockade undan lite hemma idag och konstaterade under min runda hur mycket tomma glasflaskor jag har i lägenheten. Alltid då jag tar ett varv på loppis och hittar billiga gamla flaskor köper jag dem. Har säkert ett 20-tal flaskor här och där. De är så vackra att ha saker i eller helt tomma. 


De fungerar perfekt som vaser eller varför inte ljusstakar.  På bilden nedan har jag bara ploppat ner två blockljus och satt ett litet hjärta av trä runt ett av ljusen. 


I köket fungerar flaskorna som förvaring av olja och ströbröd. 


Här är bara några exempel. Har säkert många, många till som jag missat att fotografera :) 

Kikade just in hos Anna-Lena och fick just den höstinspiration jag behövde. Kolla in DETTA inlägg. I morgon blir det att plocka in lite kottar och rönnbär för att få in lite mera höstkänsla i mitt hem :) Ha en bra kväll allihopa :) 

4 kommentarer:

 1. Hej kära du!
  Precis vad jag behövde också! Fick jättemycket inspiration hos Anna-Lena och här hos dig!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du gillade inlägget, fler bilder kommer så småningom. SÅ fint du återanvänt de gamla flaskorna. Nu blev jag i min tur inspirerad av dig! :-) Det är ju det som är det fina med bloggvärlden!

  SvaraRadera
 3. go kväll!!!
  Tack för din fina kommentar hos mig:-) Ja, jag vet inte men vissa dagar har man massor av energi andra inte..
  Härliga bilder du bjuder på! Tack för tipset, ska kolla in den bloggen:-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina kommentar! Så fint du har det hemma hos dig! Nu ska jag kika in hos Anna-Lena och få lite mer inspiration:)

  Hoppas att du har en fin kväll!

  Kram

  SvaraRadera