tisdag 5 juni 2012

05.06.2012

I kväll har jag bjudit hem en hel hop med bussiga brudar hem till mig :) Vi skall äta snacks och snacka strunt. Alltid lika roligt :) Gick och storhandlade i morse och passade (förstås) på att gå in till inredningsbutiken här på Brändö för att se om de fått in nått nytt. Och självklart hittade jag nått jag gillade ;) Kan aldrig komma ut tomhänt från Säde. Denna gång blev det en fin vattenflaska att ha på bordet då gästerna kommer. Praktiskt och snyggt nu inför sommaren. Tills i kväll tänkte jag prova baka Cake pops för första gången. De är ju så söta små saker :) Pratade med syrran tidigare och hon hade tyvärr inga bra erfarenheter av dessa degklumpar men man vet ju inte hur de smakar innan man provat :) Bilder kommer senare. Bilden nedan har jag lånat från Google. 


Jag hittade och jordgubbar i butiken och kunde inte motstå dem! Även om de är utländska. Hoppas att dom smakar lika gott som de ser ut :) 


 Jag vill också passa på att välkomna dom nya medlemmarna hit till bloggen! :) Blir alltid lika glad då jag får en ny följare eller en gullig kommentar av er där ute :) 

2 kommentarer:

 1. Oj, så gott ni ska äta! Hoppas att kvällen blev trevlig.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Det är inte ofta man kommer ut tomhänt från inredningsaffärer:) Jättesöt flaska!
  Hoppas ni får/har en supertrevlig kväll!
  Kram på dig

  SvaraRadera