torsdag 21 juni 2012

21.06.2012


Idag har jag haft en riktigt lång och fullspäckad dag så jag skall fatta mig kort :) Efter mina få sovtimmar på jobbet drog dagen genast igång (brukar vara van att sova på dagen men icke idag :) Efter en lång promenad med hunden begav jag mig till stan för lite shopping inför midsommaren. En blommig klänning stod på önskelistan, men en sån hittade jag ju förstås inte. Men lite annat smått och gott blev det :) 


Hemtex hade som vanligt riktigt bra rea, med nästan alla produkter nedsatta. Pläden ovan hittade jag för endast 14,90€. Tills vidare får den hänga på min sovrumsdörr. 


Ingen blommig midsommarklänning blev det med en rosa klänning med spets från H&M blev det dock :) Den var ett riktigt fynd, 7€ från barnsidan. Ibland kan det vara bra att vara kort :) 
Mera rosa till mitt rosa sommarhem blev det också. En tvålpump som kommer passa perfekt i mitt badrum. 


Dessutom tyckte jag att Lunas matskålar behövde ett nytt underlägg. Även detta från Hemtex för en billig peng. 

Nu skall jag bums gå i säng för att åka iväg och fira midsommar tidigt i morgon bitti. Ha en riktigt bra midsommar allihopa!!

4 kommentarer:

 1. Så många fina fynd!
  Klänningen från HM:s barnavdelning har jag också, den är supersöt!:)
  Önskar dig en riktigt Glad Midsommar!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Fynda är ju det bästa:))) Jag är inte så lång heller och var och shoppade med min dotter i torsdags. Jag ville ha en lång kjol och hittade en turkos på barnavd på lindex, så klart ville dottern ha en likadan… Klart hon fick:))
  Hoppas du hade en fin afton igår! Klänningen ser jättesöt ut=)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Tack för kläd-tipset, de har ja int tänkt på att man kan shoppa på barnavdelningen då man är av vår modell ;)

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det alltid så att man sällan hittar det man söker, men däremot en massa annat. Lyckans du som kan fynda från barnavdelningen! :-)

  SvaraRadera