söndag 10 juni 2012

Sommaren!

Det har varit några dagars tystnad här på bloggen. Orsaken är helt enkelt att jag mest varit ute och njutit av det underbara sommarvädret som verkar hittat hit :) Vem vill liksom sitta inne vid datorn då solen lyser där ute? ;)


Inomhus händer det väldigt lite just nu. En eller annan blomma kan jag ta in men annars är det inget nytt på inredningsfronten, har inte ens städat på flera dagar. 

Nya servetter har jag dock fått :) Jag älskar fina, färgglada servetter att duka med då det kommer gäster. Dessa underbara fick jag av en vän som varit till Sverige i några dagar. Lilla söta du står det på dom och de är i mina absoluta favoritfärger vitt, rosa och ljusblått. Jag blev såå glad så glad då jag fick dem. En liten vänlig gest eller present värmer så mycket i vardagen!  


Under dessa soliga dagar har jag mest umgåtts med vännerna och familjen (och självklart jobbat lite emellan också). Jag har även haft en massa kvalitetstid med Luna och gått många långa promenader. Jag blir så lycklig då solen kommer fram! :) Livet leker och jag njuter av varje sekund just nu!!


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Visst är det så att när det fina vädret tittar fram så blir innepyssel bortprioriterat. Här i Örebro har vädret varit upp och ner hela veckan. Hoppas att det fina vädret är på väg lagom till EM festen:)
  Ha en fin kväll!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Så härligt det låter!
  Kan du inte skicka hit lite värme och sol, längtar efter sommar nu som än så länge lyser med sin frånvaro här!
  Ha det gott i solen!
  Kram Johanna

  SvaraRadera