torsdag 9 februari 2012

Fotovägg

Som jag har visat i DETHÄR inlägget har jag en "fotokedja" på kylskåpsdörren som jag tycker mycket om. Jag älskar att inreda med fina bilder på mina nära och kära!

Kylskåpskedjan är dock lite kort och har bara plats för 4 bilder. Jag vet att det finns längre kedjor också men har inte kommit mig för att skaffa en.

Min sovrumsvägg är vit, tråkig och full av hål. Därför tänkte jag idag göra ett försök att pigga upp väggen. En lång "fotokedja" skulle vara perfekt men innan jag hittar en sån får denna lösning duga:


Jag tog några små guldfärgade klädnypor som jag länge har haft liggandes hemma i en låda och spraymålade dom vita. Sedan satte jag upp en bit snöre ovanför sängen och knippsade fast några av mina favorit fotoförstoringar. Fotona är i lite olika storlekar men de flesta ligger runt 20-30 cm på längden.

Helt okej lösning tills jag hittar på nått bättre :)

Nu kan jag då ligga i sängen och beundra alla mina favoritbilder innan jag somnar :)


Då vi ändå snackar fotografier skall jag passa på att visa söthunden min idag! Så fin, så fin. Äntligen hålls solen fram lite längre om dagarna så att man har chans att ta lite fina bilder!

3 kommentarer:

  1. Vad härligt med en fotovägg, hemmet blir personligare då! Kul att du vill följa vårt arbete med gården...

    Linda

    SvaraRadera