onsdag 11 april 2012

Onsdagsmys


Okej, förlåt mig vädergudarna för att jag har svurit över Vasas väder de senaste dagarna.. Efter att ha trotsat regnet och gått ut kan jag konstatera att det var ganska skönt i alla fall. Jag klädde på mig ordentligt, drog på Lunas koppel och så gick vi. Först tog vi en hurtig promenad runt Brändö och sedan gick vi till hundparken. I parken fanns redan åtta andra hundar och deras plaskblöta hussar och mattar. Hundarna sprang och lekte i leran. Då vi gick därifrån kände jag knappt igen min egen hund, hon var nästan svart av all smuts! Då vi kom in gick vi båda raka vägen i duschen. Nu ligger min mysiga, nytvättade hund i min famn och bara njuter! Själv har jag tänt ljus, kokat en kopp te och krupit under filten. Såå härligt med lite onsdagsmys! Den här känslan övervinner lätt dom våta kläderna och kalla tårna. Två timmars frisk luft gjorde susen. Nu skall jag fortsätta att mysa och kolla lite fina bloggar :)

5 kommentarer:

 1. Hej.
  Vad kul att jag gav dig en idé med stenarna. Alltid kul när man kan dela med sig av ideér! :) Har ju själv sett den på andra bloggar och "kopierat"! :)

  Mysigt med te. Det dricker jag också OCH virkar mormorsrutor, som du! :)

  Kram Åse

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du, vad glad jag blir! Vilka mysiga bilder du bjuder på. Kram Knorkan

  SvaraRadera
 3. Härligt med en tur. Duscha vovven efter regn och lera känner jag till..) Stina

  SvaraRadera
 4. tack snälla för fina kommentaren om vårt golv! Ibland kan de verkligen va härligt o gå ut i rusket om man klär sig bra, speciellt om man får komma go till sånt härligt mys! Trevlig helg! Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder och gu va duktig du är på att virka!!1 Det kommer ju bli såååå fint det där:)
  Ha en fin lördag!
  Kram Anna

  SvaraRadera