fredag 18 maj 2012

18.05.2012

Idag tänkte jag komma med ett enkelt och kanske något uttjatat tips, men såå effektfullt! Att byta knoppar och handtag på skåp och lådor. De flesta byråar och skåp i mitt hem är gamla skruttiga saker som jag fått ärva som och målat om. Allt blir förstås vitt och sen byter jag ut dom gamla knopparna mot nya svarta och möbeln blir som ny :) Alla knoppar och handtag på bilderna nedan kommer från Indiska som har (eller i alla fall hade) ett bra och billigt utbud av sådana. 


Denna gamla byrå i hallen hade gamla träfärgade, runda knoppar. Byrån är perfekt att ha i hallen för att slänga ner nycklar, plånbok och väskor genast man kommer in så slipper man ha dem liggandes framme.  


Klädskåpets handtag var det första jag lade märke till då jag flyttade in. Även de var träfärgade fula saker men vipps fick skåpet nytt liv :) 


Samma sak gäller tv-bänken (som saknar tv ;) ) gammal och ful från början men som nu är hur fin som helst :) 

Eftersom det inte hänt mycket intressant i lägenheten de senaste dagarna får ni nöja er med knopparna ;) Har haft väldigt fullt upp och mer lär det bli denna helg som kommer att spenderas på jobbet. I alla fall nattetid eftersom jag jobbar de tre kommande nätterna. Så alla ni som har långhelg, NJUT! ;) 

3 kommentarer:

 1. Hej!!!
  Vilken fin och mysig blogg du har =)

  Kram Thess

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Så snyggt det blir med vit färg och nya knoppar, ja billigt också och det gillar vi ju!:)
  Hoppas du får en bra helg trots jobb!
  Jag njuter av min ledighet;);)
  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Jaaa tänk så mycket man kan göra med vit färg och nya knoppar!!!
  Blev jättefint
  Ha en skön kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera