onsdag 2 maj 2012

Inramat

Idag har jag haft planeringsdag från jobbet så jag slutade lite tidigare än vanligt. Skönt att ha en ledig kväll och dessutom veta att jag är helt ledig i morgon :) 
Då jag kom hem kliade det lite i mina pysselfingrar så jag bläddrade igenom DEN HÄR boken. En av mina favoritböcker. Har alla tre och de är verkligen bra inspiration. I boken hittade jag en fin schablon på en krona som jag ville prova trycka. Hittade inget passligt örngott eller annat "färdigt" att trycka på så jag gjorde en liten tavla. 


Jag ritade av schablonen på en bit bakplåtspapper och gjorde en egen schablon med texten Princess att ha under. Lite pillrigt och opraktiskt att göra schablonerna i bakplåtspapper i stället för kontaktplast men resultatet blev ändå helt okej. Jag tryckte motivet på en bit linnetyg som jag sedan tejpade fast på en paffbit och ramade in. Ett roligt litet blickfång på min TV-bänk (som än så länge saknar TV). Tycker det är fint med kronor i inredningen och så borde vi ju alla få känna oss som prinsessor ibland så tavlan fick bli en påminnelse om det :)  


Till sist en bild på min egna lilla TRÖTTA prinsessa som legat i samma ställning på soffan sedan hon kom hem igår :) med undantag av promenaderna jag har släpat ut henne på :) 

3 kommentarer:

 1. Så påhittig du är!
  En mycket söt prinsessa du har:)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev!! underbart med pysselenergi=)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin tavla :)

  Tack för kommentaren hos mig, kul får då hittade ju jag hit!
  Fin blogg du har!
  Kram Emilia

  SvaraRadera