söndag 6 maj 2012

Dopgåva

För ett tag sedan fick jag en liten kusin, Isabella. I helgen har hon haft dop i Helsingfors men tyvärr hade jag inte möjlighet att fara eftersom jag blev tvungen att jobba hela helgen. Det var verkligen synd, men jag skickade med en liten present till henne :) 

Jag sydde en vit filt i fleece som jag broderade en liten krona på med namn och födelsedatum. 


Jag sydde också en lite "pllfilt" som hon kan tugga och pilla på sen då hon kommer upp i den åldern. Även pillfilten hade samma krona på. (ursäkta den dåliga bilden, det är svårt att fota vitt tyg utan att det blir för ljust) 

Till alla små delar skrev jag en liten hälsning åt Isabella.


 Ett enkelt kort knåpade jag också ihop av. Samma krona även här. 


För att skoja lite med föräldrarna gjorde jag också en liten påse med nappar för griniga föräldrar som Isabella kan ge åt mamma och pappa då det behövs :) 


 Med i presenten skickade jag även en liten skylt med en text om lycka, för att påminna om den lycka som hon sprider runt sig. 


Till sist slog jag in allt i celofan och skrev en liten dikt på kortet. Hoppas att lilla prinsessan blev glad för presenten :) 


Idag blev det mest en massa bilder och lite text. Har jobbat hela dagen och är nu småslö och skall lägga mig på soffan och slappa :) Hade en mycket trevlig kväll men mina fina tjejkompisar igår. Massor med god mat och dricka. Än en gång blir jag påmind om vilka underbara vänner jag har! 

5 kommentarer:

 1. Du är så duktig och påhittig!
  Så fina saker!
  Hoppas du haft en bra helg trots jobb?:)
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga doppresenter, både till den lilla prinsessan och även till hennes föräldrar! Så duktig du är.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Du är helt super med att göra presenter. Och vilken påhittighet!!! Hade blivit sååå glad att få dessa som dopgåva åt vårt barn.

  SvaraRadera
 4. Kika in hos mej - du har en överraskning där !

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara presenter, inget går upp mot hemgjorda saker med tanke bakom. Jag är säker på att gåvorna var uppskattade!

  SvaraRadera