torsdag 31 maj 2012

31.05.2012

Idag började jag min lediga dag med en långpromenad i solen. Än en gång skönt med klarblå himmel men ack så irriterande att termometern endast visar 10 grader och att det blåser kallt. Hoppas på varmare tider snart, det är ju för sjutton juni i morgon! Efter den minst sagt uppfriskande promenaden passade jag på att städa lägenheten för att sedan fortsätta städningen hos en av mina vänner som nyss flyttat. Som en liten inflyttningsgåva hade jag köpt en flaska Te Latte. Har aldrig provat det själv men det lät gott :) 


 Teet köpte jag i inredningsbutiken Säde som finns här på Brändö. Kortet pysslade jag ihop igår av gamla pappersrester och lite 3d kuddar. På flaskan hänger också en somrig blomma och en metallskylt med texten BEST FRIEND på, tyckt den passade perfekt :)

Nu efter denna städdag tänker jag lägga mig på soffan under filten med en bra bok i handen :) Hoppas att ni har en trevlig kväll allihopa :) 

2 kommentarer:

 1. Hejsan! Tack fina du för en söt hälsning hos mig! Vad pysslig du är =) Längtar själv att få tid med pyssel...just nu går all tid för barnen och grovjobbet här hemma =) Vi har några kvm kvar att renovera.
  Ha en riktigt härlig helg, här ska det visst regnas hela helgen =(
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hejsa,

  flot blog og god smag!

  God weekend.

  Knus Tina

  SvaraRadera