måndag 28 maj 2012

28.05.2012

Denna helg har varit väldigt fullspäckad och jag har bott hemma hos mina föräldrar. På lördagen hade som sagt lilla Felicia namnfest. Eftersom ingen av föräldrarna hör till kyrkan blev det inget traditionellt dop. Vi hade en fin fin fest och lilla fröken fick namnet Felicia Cassandra. 

I fredags knåpade jag ihop ett litet kort åt damen och som present hade jag köpt kalevalasmycket "vingar". Jättefint och passar extra bra från gudmor tycker jag :) 


Det bjöds på god mat och dryck. 


Den fina tårtan nedan har min duktiga syster själv bakat! 


Senare på lördagskvällen drog jag vidare till fest som vi ordnat för min vän Malin, som varit på utbyte hela våren. Tyvärr har jag inga bilder från festen men även den var mycket lyckad. God, grillad mat stod på menyn och bl.a frågesport på programmet. 

På söndagen hade vi underbart sommarväder så jag passade på att vara ute hela dagen innan jobbet. Skönt att få sola och umgås med nära och kära. Speciellt roligt att umgås med Farmor och Farfar som var på besök från Sverige. 


Den svenska morsdagen hade pappa fixat till en hamburgarbuffé som dukades upp på gården. Härligt att kunna sitta ute och äta utan att frysa :) 


Idag har dagen gått i shoppingens tecken tillsammans med syrran och Felicia :) I natt blir det att jobba jobba :) Hoppas att ni alla haft en lika skön helg som jag :) 

1 kommentar:

  1. Oj så härligt det ser ut att grilla ute. Fina bilder och fina presenter! Saknar er alla så ni anar inte. Jag vill också vara med på grillfest:) vi ses i juli!! Kram

    SvaraRadera